(+420) 412 384 013 ; (+420) 737 268 830 info@meditravel.cz

MALEDIVY (2025)

Termín: 04.04.2025 — 13.04.2025

Naše mínění

Maledivy by se daly charakterizovat jako ráj na zemi, rozkládající se v Indickém oceánu, tvořený tisíce korálovými ostrůvky, jejichž břehy jsou omývány křišťálově průzračnou vodou.

Exotickou atmosféru doplňuje azurově modré nebe bez jediného mráčku, nádherné pláže poseté jemným bílým pískem a vzrostlými kokosovými palmami.

Dovolená na Maledivách je ideálním cílem pro potápěče, šnorchlisty i pouhé obdivovatele podmořského života, kteří v těchto místech zažijí neuvěřitelnou podívanou. Dlouhé pásy korálových útesů lákají hejna pestrobarevných rybek, menších druhů rejnoků, želv i chobotnic. Vzdáleněji od břehu se vyskytují menší druhy žraloků, murény, manty i želvy. Podmořské jeskyně či staré vraky lodí jsou domovem větších druhů ryb.
Vydáváme se na vloni otevřený luxusní resort Joy Island, na který se z letiště dostaneme rychlolodí za pár desítek minut. Vracíme se na tento úchvatný resort po úspěšné cestě v letošním roce.

Ceny jsou garantované do 20. 10. 2024. Ceny jsou platné na osobu.

Doprovod All Inclusive82 990 Kč
Školné s pobytem a All Inclusive92 990 Kč
Letištní taxy a palivové poplatky (k 24. 7. 2024 - může se měnit) Letištní taxy se počítají k doprovodu, školnému s pobytem a všem dětským cenám.19 990 Kč
Dítě do 16 let na přistýlce 7 i 10 nocí17 990 Kč
Příplatek za prodloužení o 3 noci v Beach Villa24 990 Kč
Příplatek za pokoj Beach Suite 7 nocí8 990 Kč
Příplatek za pokoj Beach Suite 10 nocí27 990 Kč
Příplatek za pokoj Beach Suite Pool 7 nocí25 990 Kč
Příplatek za pokoj Beach Suite Pool 10 nocí35 990 Kč
Příplatek za pokoj Lagoon Villa 7 nocí8 990 Kč
Příplatek za pokoj Lagoon Villa 10 nocí29 990 Kč
Příplatek za pokoj Lagoon Suite 7 nocí22 990 Kč
Příplatek za pokoj Lagoon Suite 10 nocí33 990 Kč
Příplatek za jednolůžkový pokoj 7 nocí dle typu pokojeod 19 990 Kč
Příplatek za jednolůžkový pokoj 10 nocí dle typu pokojeod 29 990 Kč
Příplatek za pojištění dospělá osobaod 4 590 Kč

​Celková cena s letištními poplatky je pro doprovod 102.980 Kč, pro školné 112.980 Kč (nezahrnuje ostatní příplatky). Letištní taxa je nedílnou součástí i dětské ceny. Změna programu i cen vyhrazena – v závislosti na okolnostech, místních specifikacích a počtu účastníků. Ceny jsou uvedeny vždy za osobu (pokud není uvedeno jinak).

Na co se můžete těšit

  1. Luxusní 5* hotel
  2. All Inclusive již v ceně
  3. Bohatý výběr pokojů

POPIS POBYTU

ODBORNÁ NÁPLŇ

  • Přednáška Funkčnost a ekonomické principy místního zdravotnictví
  • Diskuse s místními zdravotníky
  • Samostudium odborné literatury

Letovisko, ubytování, stravování, výlety

Joy Island

Joy Island – Ostrov radosti, název, který by nikdy nemohl být příhodnější.

Ostrov štěstí, plný aktivit a služeb, díky nimž bude váš pobyt zábavný a úžasný. Tento krásný ostrov svým tvarem připomíná motýla, širokou bílou písečnou pláž, obklopenou úchvatnou tyrkysovou lagunou a domácím útesem na jedné straně ostrova. Ostrov Joy se nachází na atolu Severní Malé, pouhých 40 minut jízdy rychlým člunem od mezinárodního letiště Velana.

Více o Hotelu ZDE

Pokoje

V základní ceně je ubytování typu Beach Villa

Beach Villa – základní typ pokoje, 50 m². Vily se nacházejí na východní straně ostrova s úžasným výhledem na východ slunce. Součástí každé vily je typická maledivská venkovní koupelna pro autentický zážitek.

Ubytování ve vyšší kategorii za příplatek. V nabídce Beach Suite, Beach Suite Pool, Lagoon Villa, Lagoon Suite. Všešchny tyto příplatkové pokoje jsou na vyžádání.

Beach Suite – na ploše 70 m² nabízí více prostoru s většími obytnými místnostmi a koupelnami. Jsou umístěny na opačné straně ostrova vzhledem k plážovým vilám, což slibuje nádherný výhled na západ slunce. Každé apartmá Beach Suite zahrnuje typickou maledivskou koupelnou pod širým nebem.

Beach Suite Pool – plážová apartmá Joy’s s bazénem jsou nejlepším řešením pro rozmazlování. Hosté se mohou těšit na pokoj o rozloze 100 m². Apartmá s výhledem na západ slunce, které je vybaveno soukromým bazénem s výhledem na pláž.

Lagoon Villa – tyto luxusní apartmány o rozloze 60 m² se nacházejí nad vodou. Jsou ztělesněním nenápadné elegance. Vily se nacházejí na východní straně, z níž si můžete vychutnávat výhled východ slunce ze soukromí svého pokoje.

Lagoon Suite – apartmá Joy’s Lagoon o rozloze 70 m² poskytují přímý přístup k tyrkysové laguně a hosté si mohou vychutnat nádherný výhled na oceán, doplněné o romantické večerní západy slunce.

Sportovní nabídka

Plně vybavená zařízení pro vodní sporty a potápění PADI centrum nabízející různé vodní aktivity s profesionálními instruktory a špičkovým vybavením. Domácí útes na jedné straně ostrova dosažitelný krátkým plaváním. V resortu je také tenisový kurt a kurt na paddle tenis. Denní výlety lodí za poznáním okolních ostrovů a šnorchlování v nedalekých majestátních útesech.

Pláž

Hotel leží přímo u krásné písečné pláže.

Stravování

V základní ceně zájezdu je zahrnuto All Inclusive, které zahrnuje:

● Snídaně, obědy a večeře se podávají v hlavní restauraci, odpoledne se podává čaj/káva s občerstvením od 16:30 do 18:00 hodin.
● Balená voda, nápoje podávané ve skle (včetně nealkoholických nápojů, piva, espressa, prosecca, domácího vína a rozlévaných nápojů). lihovin, které zahrnují gin, vodku, whisky, brandy, tequilu, rum, arak a martini). nápoje se podávají pouze mezi 10:00 a 00:00 hodinou. po půlnoci budou všechny zkonzumované nápoje účtovány za běžnou cenu.
● Vybrané koktejly a mocktaily.
● Minibar – nealkoholické nápoje a voda (doplňovány jednou denně).
● Možnost přípravy čaje/kávy na pokoji.

V ceně pobytu je již zahrnuta služba All Inclusive až do odjezdu z resortu.

Restaurace
na hotelu je k dispozici několik restaurací
The market – hlavní restaurace formou bufetu
Palm Beach – obědy za poplatek, večeře Ala Carte – výběr z menu za poplatek
Il basilico – pizzerie vedle bazénu, za poplatek

Fakultativní výlety

Fakultativní výlety na ostrově a do okolí.

Letecké spojení, letenky a časy letů

Letecké spojení je zajištěno na pravidelné lince Emirates na trase Praha – Male s přestupem. Letenky, časy odletů a příletů, včetně veškerých pokynů k odletu Vám budou doručeny cca týden před odletem. Veškeré informace rádi sdělíme kdykoliv před plánovaným odletem telefonicky, nebo e-mailem.

Cena zahrnuje

Leteckou přepravu, stravování formou All Inclusive, ubytování na 7 nocí (nebo 10 při prodloužení) v pokojích Beach Villa, transfer na hotel, asistenci na letišti.

Cena nezahrnuje

Fakultativní výlety, příplatkové pokoje, pojištění, včetně připojištění proti stornu.

Další informace

Místní měnaRupie
Vstupní formalityBezvízový styk
Doba letu12 hod.
Časový posun+4 hodiny
Teplota vzduch / voda31 / 25

Objednat pobyt

Objednejte si úžasný pobyt MALEDIVY (2025) a prožijte skvělou dovolenou.
CHCI INFORMACE O VZDĚLÁVACÍCH POBYTECH

CHCI INFORMACE O VZDĚLÁVACÍCH POBYTECH

Získejte nejnovější informace do e-mailu, anebo tištěný katalog zdarma na vyžádání. 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This